ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΝΕΟ C3

Το νέο Citroën C3 ξεχωρίζει για τις καινοτομίες και την έντονη προσωπικότητά του.  Ακολουθώντας τον ανανεωμένο σχεδιαστικό κώδικα της μάρκας, επιδεικνύει μοναδικές αναλογίες που το κάνουν άμεσα αναγνωρίσιμο.

Το Nέο C3 ενσωματώνει τις βασικές αξίες της CITROËN: Αισιοδοξία, Ανθρώπινο στοιχείο & Έξυπνη τεχνολογία.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΠΛΕΥΡΑ
600x430_C3Το Νέο C3 έχει τολμηρό σχεδιασμό, με μία εντυπωσιακή και μοναδική μορφολογία του οποίου  τα κεντρικά χαρακτηριστικά είναι υψηλής σημασίας. Έχει γενναιόδωρες καμπύλες που παράγουν μία ισχυρή, ενεργητική στάση. Με  λείες γραμμές  και δροσερά χρώματα κάνουν το Νέο C3 μια αδιαμφισβήτητη τάση. Είναι ένα προσιτό μοντέλο μεσαίας κατηγορίας και απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα κοινούμε την υπόσχεση ενός μοναδικού αυτοκινήτου που μπορεί να ταιριάξει στις προτιμήσεις και τις φιλοδοξίες. Για την εξωτερική διχρωμία, υπάρχουν τρία χρώματα οροφής, καθώς και επιλογές χρωμάτων για τους προβολείς ομίχλης, καθρέπτες,  και τα Airbumps®. Στο εσωτερικό, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών πακέτων ανάλογα με την διάθεσή σας. Από τη στιγμή που θα μπείτε μέσα , διαπιστώνετε οτι το εσωτερικό του  είναι  εξαιρετικά ευρύχωρο, με την αίσθηση να  ενισχύεται από την ταπετσαρία και καλά διαμορφωμένο  ταμπλό.

Ανθρώπινο Στοιχείο
600x430_C3_2Στο Νέο C3 αναδύει μια αίσθηση  ευημερίας. Ο σχεδιασμός βασίστηκε σε όλο το πρόγραμμα της Citroen για την Προηγμένη Άνεση (Advanced Comfort®). Η αίσθηση της προηγμένης άνεσης ξεκινά με τα καθίσματα, τόσο στην όψη  όσο και στο σώμα, η πανοραμική ηλιοροφή που πλημμυρίζει το χώρο των επιβατών με φως, τους έξυπνους χώρους αποθήκευσης και τον γενναιόδωρο χώρο των επιβατών. Αυτές οι πρώτες εντυπώσεις επιβεβαιώνονται από τα χρώματα και τα υλικά, τα οποία αντλούν εμφανή έμπνευση από τον κόσμο των επίπλων και τα ταξίδια, σύμφωνα με το στόχο του Νέου C3 για να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται κυριολεκτικά σαν στο σπίτι τους όταν ταξιδεύουν με το αυτοκίνητο.
Έξυπνη τεχνολογία
600x430_C3_3Το Νέο C3 φέρει προηγμένες τεχνολογίες, αρχίζοντας με την παγκόσμια πρεμιέρα της Citroën ConnectedCam ™, ένα πλήρως ολοκληρωμένο και συνδεδεμένο σύστημα κάμερας HD το οποίο καταγράφει τις οδηγικές σας εμπειρίες με την δυνατότητα κοινοποίησης στα κοινωνικά δίκτυα ή για μετέπειτα προβολή. Τα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού περιλαμβάνουν: 3D Σύστημα πλοήγησης με αναγνώριση ομιλίας, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα ειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας και σύστημα ανίχνευσής νεκρής γωνίας. Η αποτελεσματικότητα του Νέου C3 εκτείνεται επίσης σε μια πλήρη σειρά υψηλής απόδοσης κινητήρες (PureTech βενζίνη, BlueHDi diesel) και το EAT6 τελευταίας γενιάς αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Ανακαλύψετε τον συνδυασμό του σχεδιασμού, των τεχνολογιών και των αισιόδοξων vibes.

Ακολουθήστε το Νέο Citroën C3 στο Facebook!