Τόσο μοναδικό , όσο εσύ!

Το προηγούμενο Citroen C3 ήταν αναμφίβολα μια μεγάλη εμπορική επιτυχία. Σημειώστε πως από το 2002 μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί σε όλον τον πλανήτη 3.5 εκ. Citroen C3.


Προφανώς η επιτυχία αυτή έχει συμβάλλει στο να έχει συνδεθεί το όνομα της Citroen με αυτοκίνητα πόλης, αυτοκίνητα diesel ή αυτοκίνητα βενζίνης χωρίς τέλη, οικονομικά αυτοκίνητα με διαχρονική αξία.

Η άφιξη του ολοκαίνουργιου Citroen C3 αναμφίβολα θα δώσει μια νέα πνοή στη μάρκα. Σημειώστε πως το C3 έχει ενσωματωμένες όλες τις νέες τεχνολογίες που χαρακτηρίζουν τα μοντέλα της Citroen. Μάλιστα στο νέο C3 κάνει παγκόσμια πρεμιέρα με την Citroën ConnectedCAM ™. Πρόκειται για μια ενσωματωμένη κάμερα HD που σου επιτρέπει να μοιράζεσαι απευθείας φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο που βρίσκεσαι.

Αξίζει να σταθεί κανείς στις χρωματικές επιλογές του νέου Citroen C3. Στόχος των σχεδιαστών της Citroen είναι να δημιουργήσουν μια νέα τάση ένα νέο trend μέσα από τη σχεδίαση του C3. Πιθανόν δε το μικρό αυτοκίνητο της Citroen να είναι η πιο πρόσφορη πλατφόρμα για κάτι τέτοιο όντας προσιτό οικονομικά στο ευρύ κοινό. Εξωτερικά φέρει δυο χρώματα αλλά ειδικά για το περίβλημα των φώτων ομίχλης, τους καθρέπτες, το πίσω μέρος και τα Air bumps υπάρχει διαφορετική επιλογή χρωμάτων. Οι τελικοί συνδυασμοί είναι πολλοί και ευρηματικοί.

Μπαίνοντας στο εσωτερικό του C3 το πρώτο που σε εντυπωσιάζει είναι η ευρυχωρία αλλά και η οριζόντια διαμόρφωση του ταμπλό. Εδώ υπάρχει μια ρετρό διάθεση, μια διάθεση αναβίωσης τάσεων του παρελθόντος.

Το C3 είναι ανθρώπινο καθώς η Citroen δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην άνεση και την καλοζωία των επιβαινόντων. Το νέο πρόγραμμα Citroen Advance Comfort®  με τις νέες αναρτήσεις πράγματι λειτουργεί ως μαγικό χαλί σε συνδυασμό με τα άνετα καθίσματα. Η πανοραμική οροφή γεμίζει φως την καμπίνα επιβατών, οι έξυπνες θέσεις για μικροαντικείμενα η ευρυχωρία, τα χρώματα, η ποιότητα των υλικών, στόχος του νέου C3 είναι να νιώθουν οι επιβαίνοντες σα στο σπίτι τους ενόσω ταξιδεύουν. Παρότι το μήκος του δεν ξεπερνά τα 4m το Citroen C3 διαθέτει 5 πόρτες και είναι εξαιρετικά ευρύχωρο.

Τέλος το C3 είναι έξυπνο, αφού διαθέτει μια σειρά καινοτόμων τεχνολογιών όπως η Connected Cam που αποτελεί παγκόσμια πρεμιέρα. Πρόκειται για μια κάμερα υψηλής ευκρίνειας που βρίσκεται στον καθρέπτη και φωτογραφίζει/βιντεοσκοπεί με το πάτημα ενός κουμπιού ή αυτόματα. Ο οδηγός έχει βοήθεια στο ρόλο του από το τρισδιάστατο σύστημα πλοήγησης με φωνητικές εντολές, την προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας και την προειδοποίηση τυφλού σημείου.