ΝΕΟ CITROËN C-ELYSÉE

ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Το Νέο Citroën C-Elysée φέρει την τεχνογνωσία και την εμπειρία της Citroën. Η σχεδίαση, το στυλ και τα χαρακτηριστικά του, αποτελούν την ιδανική επιλογή για τους πελάτες που αναζητούν ένα επιβλητικό αλλά και προσιτό οικογενειακό αυτοκίνητο.

Έχει γίνει το best-seller της μάρκας  πουλώντας πάνω από 400.000 μονάδες παγκοσμίως μέχρι σήμερα.

 

 

Το Νέο  Citroën C-Elysée έχει γίνει εμπορική επιτυχία τόσο στις διεθνής αγορές όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  FIA World Touring Car Championship (WTCC). Η Citroën έχει κατακτήσει τα τελευταία τρία χρόνια, 3 πρωτάθληματα  κατασκευαστών και 3 πρωτάθληματα οδηγών. Το πρωτοποριακό Citroën C-Elysée WTCC έχει ανοίξει το δρόμο για μια νέα πρόκληση, καθώς το νέο Citroën C3 θα  αναλάβει τα σκήπτρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA (WRC).

 

ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΕΝΤΑΝ

Το Νέο Citroën C-Elysée είναι ένα ελκυστικό, με ισσοροπημένες γραμμές  σεντάν. Φέρει  νέα σχεδιαστικά στοιχεία  που αντανακλούν στο στυλ της Citroën. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιο ισχυρό μοντέλο που αποπνέει κύρος.

Το Νέο  Citroën C-Elysée φέρει νέα, μεγαλύτερη μάσκα και επανασχεδιασμένους  προβολείς, οι οποίοι  είναι μεγαλύτεροι από το προηγούμενο μοντέλο. Οι συνεχείς γραμμές ανάμεσα στη μάσκα, τους προβολείς  και τα επανασχεδιασμένα φώτα ομίχλης  δημιουργούν την ψευδαίσθηση οτι διαθέτει επιπλέον πλάτος. Με τα νέα σχεδιαστικά στοιχεία το αυτοκίνητο είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό  σε εμφάνιση και ασφαλέστερο στην οδήγηση. Τα ολοκαίνουργια φώτα  LED πάνω από τα φώτα ομίχλης κάνουν πιο ελκυστική την εμφάνιση του μοντέλου.