Παίζοντας με τα χρώματα!

Η εξατομίκευση είναι ένα ολοένα αυξανόμενο κοινωνικό φαινόμενο. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιθυμούν να έχουν τη δυνατότητα έκφρασης του προσωπικού τους στιλ.

Το αυτοκίνητο του 2017νέο Citroen C3 είναι το πρώτο μοντέλο της κατηγορίας του που δίνει μια εκτεταμένη και συμμετοχική δυνατότητα προσωποποίησης. Αυτή η διαδικασία δεν αφορά μόνο τα χρώματα και την επιλογή τους αλλά επεκτείνεται σε όλους τους τομείς τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού χώρου. Υπάρχουν πάρα πολύ συνδυασμοί χρωματικοί για την εξωτερική εμφάνιση από ποπ μέχρι κλασσικοί και από αθλητικοί μέχρι trendy. Παράλληλα στο εσωτερικό η διάθεση μπορεί να είναι από οικεία και χαλαρή μέχρι δυναμική ή με έμφαση στην τεχνολογία.
Η ελευθερία της έκφρασης, το να δίνεται στον οδηγό η δυνατότητα να δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο που ταιριάζει με την προσωπικότητά του, ξεκινά από το αμάξωμα δυο αποχρώσεων.

citroen-c3-2

Υπάρχει μια επιλογή από εννιά χρώματα για το κύριο σώμα του αυτοκινήτου (Banquise White, Perla Nera Black, Shark Grey, Aluminium Grey, Ruby Red, Almond Green, Cobalt Blue, Power Orange and Sand) και τρία χρώματα οροφής (Blanc Opale, Noir Onyx, Rouge Aden). Υπάρχουν  διαφορετικοί συνδυασμοί για να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει. Πιθανόν να θέλετε να συνδυάσετε ένα κλασσικό χρώμα για το σώμα του αυτοκινήτου με ένα ιδιαίτερο για την οροφή ή το ανάποδο. Το σημαντικό είναι να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής και εκεί επικεντρώνεται η φιλοσοφία του νέου C3. Η κάθε επιλογή συνοδεύεται και από άλλους χρωματικούς συνδυασμούς που ενισχύουν το χαρακτήρα και τη συνολική συνοχή του σχεδίου. Το χρώμα της οροφής περιβάλλει τα προβολάκια ομίχλης αλλά και τα τετράγωνα των Airbump όπως και τους καθρέπτες αλλά και την πίσω απόληξη της οροφής. Όσον αφορά στην εξατομίκευση του εσωτερικού υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά μοτίβα:
• Το βασικό είναι ουδέτερο και κυριαρχεί το κίτρινο χρώμα
• Το Metropolitan Grey δίνει έμφαση στην οικειότητα και στη λάμψη με απαλά χρώματα και πινελιές στον πίνακα οργάνων και στην θέση του οδηγού.
• Το Urban Red συνδυάζει το σκοτάδι με το φως για να δώσει μια δυναμική αίσθηση.
• Το Hype Colorado χρησιμοποιεί μαλακά υλικά ανώτερης ποιότητας και παίζει με τις αντιθέσεις των χρωμάτων. Το τιμόνι είναι ντυμένο με δέρμα δυο αποχρώσεων.

 

Citroen C3

Τα φωτιστικά σώματα δυο επιπέδων είναι χαρακτηριστικά για τα αυτοκίνητα της Citroen. Μπορεί να έχετε συνδέσει τη γαλλική εταιρεία με αυτοκίνητα πόλης, οικογενειακά αυτοκίνητα, αυτοκίνητα diesel, αυτοκίνητα βενζίνης, πολυμορφικά αυτοκίνητα, αλλά και οικονομικά αυτοκίνητα. Πάνω απ’ όλα η Citroen όμως ξεχωρίζει για την άνεση αλλά και την εμφάνιση.