ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ CITROËN ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ!

Από τις 11 έως τις 14 Αυγούστου φέτος πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των εραστών της Citroen στην Ολλανδία.
Η γαλλική εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων έχει φτιάξει εκατομμύρια μοντέλα στην πολύχρονη ιστορία της. Από το θρυλικό 2CV και το βάτραχο μέχρι το Mehari και το μελλοντικό e – Mehari οι θιασώτες της φίρμας είναι παθιασμένοι με το Citroen τους.

Αρκετοί από εσάς πιθανόν να έχετε συνδέσει τη Citroen με αυτοκίνητα πόλης όπως τα πετυχημένα C1, C3 ή και οικογενειακά αυτοκίνητα όπως τα C4, και C4 Cactus. Η Citroen κατασκευάζει σήμερα αυτοκίνητα diesel, αυτοκίνητα βενζίνης, πολυμορφικά αυτοκίνητα, αυτόματα αυτοκίνητα που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι οικονομικά αυτοκίνητα και χωρίς τέλη κυκλοφορίας.

Πάνω από 3000 ιδιοκτήτες Citroen ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του International Citroen Car Club Rally και συγκεντρώθηκαν στην Ολλανδία για τη 16η συνάντηση του ICCCR. Η προηγούμενη είχε γίνει πριν 4 χρόνια στη Βρετανία. Στο χώρο της συνάντησης μαζεύτηκαν πάνω από 10 χιλιάδες επισκέπτες για να δουν από κοντά τα Citroen μιας άλλης εποχής.

Αυτή η δημόσια συνάντηση έγινε για πρώτη φορά το 1973 και είναι μοναδική στον κόσμο, καθώς απευθύνει δημόσια πρόσκληση σε όλους τους συλλέκτες Citroen να παραβρεθούν. Φέτος το Citroen World Meeting διεξήχθη στο Middachten στην περιφέρεια της Gueldre. Εκεί εμφανίστηκαν ιδιοκτήτες Citroen απ’ όλο τον πλανήτη.

Οι εικόνες από το φεστιβάλ με τις οικογένειες και τις παρέες να απολαμβάνουν την εξοχή και την επαφή με τη φύση και την ιστορία ήταν μοναδικές. Το 4ημερο event περιελάμβανε πλούσιο πρόγραμμα με συναυλίες, υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις, ανοικτό κινηματογράφο, μουσείο, αγορά τοπικών γεωργικών προϊόντων, δείπνο στη φύση, αθλοπαιδιές και concours d’élégance όπου βραβεύτηκαν οι πιο καλοδιατηρημένες αντίκες. Μπορείτε να δείτε περισσότερα απ’ αυτή τη μοναδική εκδήλωση στο http://icccr2016.com