Το αυτοκίνητο στο smartphone σας!

Featured Video Play Icon

«Τι συμβολίζει αυτή η ενδεικτική λυχνία; Πως μπορώ να ενεργοποιήσω τους προβολείς ομίχλης; Πως χαμηλώνει η έδρα του καθίσματος;».

Ποιός οδηγός αλήθεια δεν ένιωσε χαμένος προσπαθώντας να βρει μια απάντηση σε ανάλογο ερώτημα για το αυτοκίνητό του, είτε εν κινήσει είτε ξεφυλλίζοντας τις εκατοντάδες σελίδες του εγχειριδίου χρήσης. Πιθανώς και δικαίως να έχετε συνδέσει τη Citroen με αυτοκίνητα πόλης, οικογενειακά αυτοκίνητα, πολυμορφικά αυτοκίνητα με κινητήρες diesel ή βενζίνης. Είναι αλήθεια πως η Citroen έχει σημαντικά νέα μοντέλα στη γκάμα της το τελευταίο διάστημα με αιχμή του δόρατος το νέο C3.  Η γαλλική εταιρεία έχει παράδοση στα οικονομικά αυτοκίνητα όπως και στα αυτόματα αυτοκίνητα που προσφέρουν άνεση.

Αυτή την παράδοση έρχεται να συνεχίσει το πνεύμα ‘Feel Good’ ήτοι «Νιώσε Καλά» της γαλλικής εταιρείας. Με την εφαρμογή Scan MyCitroën στο κινητό σας έχετε στη διάθεσή σας ένα εγειρίδιο συνεχώς συνδεδεμένο με το αυτοκίνητο «εν κινήσει» που διευκολύνει τη ζωή σας.

Πολλοί οδηγοί σήμερα πελαγοδρομούν όταν υποχρεώνονται να χειριστούν το αυτοκίνητό τους μέσα από πολύπλοκα συστήματα. Τούτου δοθέντος οι μηχανικοί της Citroën δημιούργησαν μια νέα δωρεάν εφαρμογή διαθέσιμη τόσο σε iOS όσο και σε Android: Scan MyCitroën.

Scan MyCitroën appΠρόκειται στην ουσία για έναν ηλεκτρονικό εγχειρίδιο που κάνει πιο εύκολη τη ζωή των χρηστών με καινοτόμα και διαδραστικά στοιχεία. Ένα απλοποιημένο εγχειρίδιο χρήστη, που συνδυάζει την προηγμένη οπτική αναζήτηση αλλά και μια τρομερά πρακτική λειτουργία σκαναρίσματος με την φωτογραφική μηχανή του τηλεφώνου. Η εφαρμογή αυτή μπορεί να αναγνωρίσει οποιοδήποτε χειριστήριο του αυτοκινήτου και να εξηγήσει αμέσως στο χρήστη τον τρόπο λειτουργίας του και τη χρησιμότητά του.

 

Ας δούμε για παράδειγμα τη λειτουργία σκαναρίσματος: Με τη φωτογραφική μηχανή του κινητού σας, εστιάζεται σε ένα συγκεκριμένο σημείο, π.χ. στα χειριστήρια του τιμονιού. Αμέσως στην οθόνη προβάλλουν οδηγίες λειτουργίας. Επίσης ζουμάροντας σε σημεία του αυτοκινήτου λαμβάνεται αμέσως όλες τις πληροφορίες που αφορούν στο σημείο ενδιαφέροντος. Υπάρχει ένας φάκελος με όλες τις ενδεικτικές λυχνίες του αυτοκινήτου. Εάν θέλετε να βρείτε τι σημαίνει μια συγκεκριμένη λυχνία, ρίχνεται μια ματιά και κάνετε κλικ σε αυτό που θέλετε. Αμέσως εμφανίζονται οι σχετικές πληροφορίες. Η εφαρμογή Scan MyCitroën είναι διαθέσιμη για τα C1, νέο C3, C4 Cactus, νέο C4 Picasso και Grand C4 Picasso. Η εφαρμογή είναι μεταφρασμένη σε  28 γλώσσες και διαθέσιμη σε όλο τον πλανήτη. Κατεβάστε λοιπόν MyCitroën app, Scan MyCitroën ώστε να βιώσετε μια νέα διαδραστική εμπειρία ως ιδιοκτήτες ενός Citroen.