ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

Τεχνολογίες Citroën για τον οδηγό

Η Citroën παραδοσιακά χρησιμοποιούσε τη δημιουργικότητα και την τεχνολογία προς όφελος της ευκολίας και της άνεσης των μετακινήσεων, κάνοντας την οδήγηση μία ξεχωριστή εμπειρία.

Σύστημα επόπτευσης νεκρής γωνίας: Το συγκεκριμένο σύστημα αντιλαμβάνεται την παρουσία άλλου αυτοκινήτου στο τυφλό σημείο του οπτικού πεδίου του οδηγού, ειδοποιώντας τον με μια φωτεινή ένδειξη στον αντίστοιχο εξωτερικό καθρέφτη.

Σύστημα Επόπτευσης Νεκρής Γωνίας:

Σύστημα προειδοποίσης για ακούσια αλλαγή λωρίδας: Το σύστημα AFIL ανιχνεύει την τυχόν υπέρβαση της διαχωριστικής γραμμής , προειδοποιεί τον οδηγό και διορθώνει την πορεία του αυτοκινήτου.

afil

Κάμερα Οπισθοπορείας: Η κάμερα οπισθοπορείας απλοποιεί τους καθημερινούς ελιγμούς του παρκαρίσματος. Μόλις επιλέξετε την όπισθεν η οθόνη αφής εμφανίζει το χώρο πίσω απο το αυτοκίνητο, μαζί με τα έγχρωμα γραφικά που απεικονίζουν το ίχνος του αυτοκινήτου και την απόσταση απο τα εμπόδια.

κάμερα οπισθοπορείας

Park Assist: Μοναδικό σύστημα ενεργής υποβοήθησης οδηγού  για στάθμευση παράλληλη ή κάθετη (σε παράταξη). Μόλις το επιλέξετε, ανιχνεύει αυτόματα μια ελεύθερη θέση στάθμευσης και στη συνέχεια κατευθύνει το αυτοκίνητο ώστε να παρκάρει με ασφάλεια. Εσείς απλώς βάζετε την όπισθεν και ελέγχετε το γκάζι και το φρένο.

PARK ASSIST

Οι προηγμένες τεχνολογίες της Citroën για την υποβοήθηση του οδηγού είναι διαθέσιμες στα αυτοκίνητα πόλης όπως τα πετυχημένα C1, C3  στα οικογενειακά αυτοκίνητα όπως τα C4, και C4 Cactus και στα  πολυμορφικά αυτοκίνητα όπως τα νέα C4 Picasso και Grand C4 Picasso.