Ανθρωποκεντρική σχεδίαση

Ένας τομέας στον οποίο σίγουρα ξεχωρίζει το νέο Citroen C3 είναι η σχεδίασή του όσον αφορά στην άνεση και καλοζωία του οδηγού και των επιβατών.

Τα άνετα καθίσματα, η πανοραμική οροφή που επιτρέπει στο φυσικό φως να πλημμυρίζει την καμπίνα των επιβατών οι μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι, τα χρώματα τα ποιοτικά υλικά όλα αυτά δημιουργούν έμπνευση για ταξίδι. Μπορεί και δικαίως να έχετε συνδέσει τη Citroen με αυτοκίνητα πόλης, οικογενειακά αυτοκίνητα, αυτοκίνητα diesel , αυτοκίνητα βενζίνης, πολυμορφικά αυτοκίνητα, γενικότερα με οικονομικά αυτοκίνητα. Είναι όμως κάτι περισσότερο από βέβαιο πως η Citroen έχει και ταξιδιάρικα αυτοκίνητα, φτιαγμένα για να προσφέρουν την μεγαλύτερη άνεση στο ταξίδι. Οι επιβάτες στο εσωτερικό του νέου C3 θα προσέξουν αμέσως την αρμονική συνέχεια της σχεδίασης ανάμεσα στις θύρες, τα καθίσματα και το ταμπλό.

Άνεση - Citroen C3

Αυτό δημιουργεί καλή διάθεση και αισιοδοξία. Το νέο C3 έχει όλα όσα χρειάζονται για να κάνει οδηγό και επιβαίνοντες να αισθάνονται σα στο σπίτι τους. Το εσωτερικό είναι το πιο ευρύχωρο της κατηγορίας του. Η αίσθηση ευρυχωρίας ενισχύεται από τη σχεδίαση του ταμπλό και των καθισμάτων. Η γραμμή των εμπρός καθισμάτων και το σχήμα της πλάτης προσφέρει καλύτερη ορατότητα στους πίσω επιβαίνοντες. Σε συνδυασμό με την πανοραμική οροφή, δημιουργείται μια φιλική ατμόσφαιρα.

Τα καθίσματα έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνουν μεγάλη άνεση και ευρυχωρία. Η έδρα του καθίσματος  και οι διαστάσεις της πλάτης αμέσως δημιουργούν αίσθημα άνεσης. Η χρήση ποιοτικών υλικών στην επένδυσή τους και ειδικού αφρού γεμίσματος συντελούν στην ανατομική θέση και στην άνεση. Η άνεση έχει πλέον περισσότερα από ένα επίπεδα: Απαλό και οικείο το εσωτερικό στην είσοδο, χαλαρωτικό μετά. Τα καθίσματα έχουν επίσης τη δυνατότητα να φιλτράρουν τις ανομοιομορφίες του δρόμου με τον ειδικό αφρό που είναι γεμισμένα. Αυτός είναι ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας που συντελεί στη συνολική αίσθηση άνεσης. Το νέο Citroen C3 έχει 5 θέσεις,  5 πόρτες, μήκος 4m και κύκλο στροφής 10.7m. Όλα αυτά συντελούν τα μέγιστα στη άνεση των ανθρώπων που βρίσκονται μέσα στο C3 είτε αφορά στον οδηγό είτε αφορά στους επιβαίνοντες.

Κλείστε σήμερα ένα Test Drive!